HANDIGE TIPS VOOR NEW YORK

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan New York is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar New York wel net zo prettig.

Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar New York boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze New York tips:

Betaal niet te veel voor een hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in New York. Op deze manier kun je tientallen tot soms wel honderden euro’s besparen op de kosten voor je accommodatie.

Big Apple Pass
De beste stadspas voor New York is de Big Apple Pass. Met deze city passes heb je snelle en voordelige toegang tot topbezienswaardigheden in New York City en krijg je korting op een groot aantal attracties in de Big Apple.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door New York rijdt, kun je gemakkelijk de vele hotspots van New York bezoeken. Voor veel toeristen is fit de meest geliefde manier om New York te ontdekken

Ontdek New York op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om New York te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door New York met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.