GOEDKOOP OVERNACHTEN IN NEW YORK

Vind je het niet zonde om teveel te betalen voor je hotelkamer, appartement of gastenverblijf in New York? Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je accommodatie in New York. Het zoeken naar de beste prijzen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zou denken dat het door internet allemaal veel gemakkelijker zou zijn om de goedkoopste kamers in een stad als New York te vinden, maar in de praktijk valt dat vaak nog zwaar tegen.

Zelfs in tijden dat de wisselkoers van de Amerikaanse dollar gunstig staat ten opzichte van de euro is overnachten in New York vaak duur tot zeer duur. Dat komt vanwege de grote hoeveelheid toeristen en andere reizigers die de stad het hele jaar door bezoeken. Daarnaast is ruimte in New York enorm krap en duur. Toch zijn er geregeld goede aanbiedingen te vinden, maar deze zijn niet altijd even eenvoudig te vinden.

Prijzen vergelijken

Als je handmatig gaat zoeken dan ben je al snel vele uren kwijt. Daarnaast zijn er naast de prijs vaak ook nog andere criteria van belang zoals locatie, faciliteiten, comfort en de ervaringen van klanten met de betreffende accommodatie. Het is bijna onbegonnen werk om de beste aanbieding eruit te pikken. Je zult immers tientallen sites af moeten struinen. Toch loont het om niet zomaar lukraak via een vertrouwde hotelboekingssite je kamer te boeken zonder eerst verder te kijken. Soms heeft een andere site net voor dat hotel en die nacht(en) een goede deal waardoor dezelfde kamer zomaar tot tientallen procenten goedkoper is. Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit gebeurt. Laat je ook niet meteen bang maken door een melding “beslis snel: dit is de laatste kamer” of iets dergelijks.

Zo vind je de beste prijzen

Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zelf de prijzen te vergelijken. Dat doet de site Trivago al voor jou. Trivago zoekt voor jou in het actuele aanbod van inmiddels meer dan honderd hotelboekingssites, waaronder bekende sites zoals Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS en Amoma. Ook pakt Trivago de kamerprijzen mee van de officiële sites van hotels, pensions, appartementen en andere accommodaties. In één oogopslag zie je de beste prijs per kamer van alle accommodaties. Je betaalt zo nooit teveel voor je kamer in New York City.

Vind de laagste prijzen voor hotelkamers en appartementen in New York

hotel in New York